Graviola Juice Puree 100 % pur si natural. 500ML

121,00 lei

  • Este un suc/piuree pur 100% din fructe Graviola proaspete și coapte  – fără adaos de apă, conservanți sau orice altă substanță
  • Graviola este utilizată pentru a lupta împotriva infecțiilor grave, ca întăritor al sistemului imunitar, antibiotic natural, antiparazitar, antifungic, anti-tumoral superior.
SKU: 07 Categorie:

Descriere

Sanatate din farmacia naturii Este un suc/piuree pur 100% din fructe Graviola proaspete si coapte – fara adaos de apa, conservanti sau orice alta substanta.
Graviola este utilizata pentru a lupta impotriva infectiilor grave, ca intaritor al sistemului imunitar, antibiotic natural, antiparazitar, antifungic, anti-tumoral superior.

Imbunătățește calitatea vieții

Suc/piuree pur 100% din fructe Graviola proaspete și coapte – fără adaos de apă, conservanți sau orice altă substanță.

Originare din padurile tropicale Amazoniene, fructele de Graviola (Annona Muricata, Guanabana) sunt cunoscute în întreaga lume datorită calităților lor revoluționare, curative și regenerative pentru întregul organism uman. Fructele sunt recoltate manual decojite și scoase semințele. Prin sfărâmare și amestecare se obține o pastă care apoi este pasteurizată și îmbuteliată aseptic.

Graviola este utilizată pentru a lupta împotriva infecțiilor grave, ca întăritor al sistemului imunitar, antibiotic natural, antiparazitar, antifungic, anti-tumoral superior.

Consumarea preventivă a acestui fruct poate împiedica apariția tumorilor, deparazitează și detoxifică organismul, susține și îmbunătățește sistemul imunitar. Graviola atenuează și ameliorează efectele adverse ale chimio și radioterapiei, deci putem spune că îmbunătățește starea generală a celor care suferă de afecțiuni grave.

Substanțele bioactive:
Cele mai importante ingrediente active din Graviola sunt Acetogeninele Annonaceous care sunt găsite doar în familia de plante Annonaceae.

Graviola are peste 80 de Acetogenine diferite (în 10 tipuri distincte) care oferă un sprijin puternic în chimioterapie. Puteți consulta pe internet multitudinea de studii, efecte și rezultate în urma consumului de graviola.

Mecanismul de acțiune al substanțelor bioactive din graviola se realizează prin blocarea producției de ATP (adenozintrifosfat) a celulelor tumorale, astfel încat se reduce voltajul celulei și în final apare apoptoza (moartea acestor celule)

Mai simplu spus, aceste celule atipice sunt deconectate de la sursa de energie, nu se mai pot hrăni și nu mai au cum să supraviețuiască.

PROPRIETATI:
– inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic;
– inhiba cresterea celulelor tumorale;
– activitate citostatica la celulele de cancer;
– activitate antibacteriala;
– activitate antivirala cu efect la Herpes simplex;
– activitate antidepresiva;
– activitate antiparazitara;
– calmeaza durerile;
– activitate anti-malarie;
– antibacterian;
– antihelmintic;
– anticonvulsivant;
– antidepresiv;
– antifungic;
– depresant cardiac;
– citotoxic;
– febrifug;
– hipotensiv;
– stimulent digestiv;
– vasodilatator;
– vermifug;

Utilizarea recomandată

Cât consumăm?

De la 20 pâna la 30 ml, de două sau de trei ori pe zi, după mese sau după indicațiile primite de la medicul curant.

Cum consumăm?

Graviola se poate consuma ca atare sau în formula diluată, apă, ceai, sau cu un suc de fructe natural neîndulcit cum este sucul de ananas, cu care se combină foarte bine.

Pe ce perioadă?

Odată ce deschideți sticla, păstrați-o la frigider și consumați-o de preferat în termen de maxim 5 zile.

Stocarea: într-un loc întunecat și răcoros, temperatura recomandată <18 ° C

Cantitate : 500 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Graviola Juice Puree 100 % pur si natural. 500ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *