Veninul de sarpe sau albine si extractul de melc sunt tot mai des folosite in industria cosmetica ca ingrediente, in special in cremele destinate ingrijirii fetei. Si asta pentru ca reusesc in mod eficient netezirea ridurilor, fiind supranumite botoxul natural. Cu toate acestea, ai o reticenta in a le incerca pentru pielea ta? Poate ca acest articol te va convinge de efectele lor benefice.

Creme cu venin de sarpe

Crema cu extract de melc folosita si de Katie Holmes
Caracteristicile speciale ale extractului de melc, din care sunt obtinute ingredientele utilizate in fabricarea produselor cosmetice, au fost descoperite in America de Sud. Un doctor francez a constatat ca lucratorii care fac un trai din colectarea de melci, au mainile neobisnuit de fine, orice zgarieturi sau leziuni vindecandu-se usor. Pe baza analizei de laborator a extractului de melc, s-a descoperit ca mucusul este foarte bogat in substante importante pentru sanatatea pielii, cum ar fi alantoina, colagenul, elastina, acidul glicolic si vitaminele A, E și C.

Ce efecte are extractul de melc?
Hidrateaza. Pielea ramane hidratata si fara riduri.

Incetineste imbatranirea pielii. Datorita concentratiei mari de elastina si colagen.

Reintinereste pielea, netezeste ridurile si reduce aparitia unor pete pigmentare.

Are proprietăți de vindecare, estompand cicatricile si vergeturile.

Nu este iritant pentru piele. Prin urmare, produsele pe baza de extract de melc pot fi folosite si de catre cei care sufera de alergii sau piele sensibila.

Prin urmare, va recomandam sa incercati cosmetice ca  Crema hidratanta cu venin de Vipera Ammodytes.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *